Retournering & Ruiling

Consumenten hebben 14 dagen herroepingsrecht op de geplaatste order, indien de producten in originele staat geretourneerd worden met Sneakin tag bevestigd aan de producten.

De consument behoudt zich het recht tot retourneren, indien de volgende voorwaarden worden nageleefd:
a) De Sneakin tag dient bevestigd te zijn aan het product. Indien de tag is verwijderd, verliest de klant het recht om te retourneren.
b) De klant behoudt zich het recht het pakket te openen en de inhoud te controleren. Alle producten dienen geretourneerd te worden in haar originele en ongebruikte staat. Indien er pas- en gebruikssporen zichtbaar zijn, verliest de klant het recht om te retourneren.
c) Het product dient in originele staat, inclusief tags, doos en bijbehorende a
ccessoires te retourneren.
d) Verkopen op ‘Special Release’ items worden uitgesloten van de h
erroepingsrecht. ‘Special Release’ items worden gemarkeerd met 'Special Release’.
e) Zakelijke orders worden uitgesloten van het herroepingsrecht.

In het geval dat de klant een retour en of ruiling wilt maken, dient de klant een ingevuld retourformulier terug te sturen. Het pakket dient binnen 14 dagen na ontvangst in het bezit van Sneakin te zijn. Sneakin adviseert de klant gebruik te maken van verzendingen met track and trace. Sneakin is niet verantwoordelijk voor verlies van de retourzending.

Sneakin vergoedt geen verzendkosten.
Voor retouren, die niet voldoen aan de opgestelde retourvoorwaarden, behoudt Sneakin het recht om 20% van het aankoopbedrag in rekening te brengen of de retour te weigeren.

Als u een retour of ruiling wilt maken, dien u het retourformulier in te vullen en te ondertekenen.
Nederlands (retourformulier)
Engels (retourformulier)


Het pakket moet binnen 14 dagen na levering door ons worden ontvangen. Neem contact op met uw lokale rederij voor de duur van de verzending.

Verzend het pakket dubbelzijdig via aangetekende post. Sneakin is niet verantwoordelijk voor verlies tijdens de zending.

Wij doen niet Restitutie verzendkosten.

Wanneer u besluit om te kiezen om een ​​bestelling te retourneren via een ander proces, dat hier niet wordt geschetst en in de algemene voorwaarden, kan Sneakin niet verantwoordelijk worden gehouden voor verlies, risico's en schadevergoeding.

Alle retouren, die niet overeenkomen met de vereisten die op het retourformulier worden vermeld, zijn onderworpen aan een boetekosten van 20% van het gekochte bedrag of worden geweigerd voor retour.

Terugbetalingen worden als volgt verwerkt:
a) Indien de retour voldoet aan de retourvoorwaarden, neemt de terugbetaling maximaal 10 werkdagen in.
b) Terugbetalingen worden teruggeboekt op de oorspronkelijke betalingswijze.
c) Orders die betaald worden met gift card worden terugbetaald in de vorm van een gift card.


Sneakin volgt het aantal gemaakte retouren door de klant. Frequente retouren kunnen leiden tot uitsluiting van het gebruik op de platform.

Zakelijke klanten (B2B) hebben niet het recht om producten te retourneren of te ruilen. Zakelijke verkopen zijn bindend.

Winkelwagen

Product title

€30

Verwijderen

Subtotaal

Afrekenen