Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden van toepassing op het gebruik van deze website (www.sneakin.com). Door deze website te gebruiken, wordt u geacht de gebruiksvoorwaarden te hebben gelezen en geaccepteerd.

Gebruik van informatie
Sneakin is altijd op zoek naar de juiste en up-to-date informatie op deze website. De informatie op de website is samengesteld met de grootst mogelijke zorg. Sneakin garandeert niet de volledigheid of nauwkeurigheid van de tijdigheid van de informatie. De juridische informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden gezien als een substituut voor juridisch advies.

Geen rechten kunnen worden afgeleid van de informatie. Sneakin accepteer geen aansprakelijkheid voor schade veroorzaakt door de informatie van de website, noch voor misverstanden van de website. Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via e-mail, kan een relatie tussen Sneakin en de gebruiker van de website niet automatisch ontstaan.

E-mail
Sneakin garandeert niet dat alle e-mails die aan ons worden verzonden, worden afgeleverd of verwerkt. Dit komt door het feit dat Sneakin de veiligheid van het e-mailverkeer en de bijgevoegde veiligheid niet kan waarborgen.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks leveren aan websites van derden. Sneakin heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van hun inhoud. Sneakin accepteert daarom geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van het gebruik van websites van derden.

Intellectuele eigendomsrechten
Alle Sneakin-publicaties en uitdrukkingen worden beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten. Met uitzondering van persoonlijk en niet-commercieel gebruik, kan niets van deze publicaties en verklaringen worden gereproduceerd, gekopieerd of anderszins openbaar gemaakt zonder te openbaar zonder dat ze zijn voorafgaande toestemming hebben gegeven.


Winkelwagen

Product title

€30

Verwijderen

Subtotaal

Afrekenen