Aankomende sneaker releases januari 2022

Upcoming Sneaker Releases January 2022

Als 2021 komt nu echt ten einde, we zijn klaar om te zien wat 2022 ons zal brengen. Heb je al je ogen op enkele aanstaande releases? Zo niet, maak je geen zorgen, we hebben je! Laten we eens kijken naar enkele aankomende sneaker-releases.

Jordan 1 High Atmosfeer

We wachten erop dat ze een tijdje dalen. De Jordan 1 High Sfeer is een release van vrouwen en heeft een wit en donker marine leer met lichtroze octrooi leer. De linker buitenzool heeft een 'bubble gom' onder de voet, geïnspireerd op de bubble gom michael Jordan kauwde tijdens zijn spellen op het hardhout.

Jordan 1 High Sfeer aankomende sneaker-releases

Aankomende sneaker releases 2022

Jordan 4 Retro rode donder

De Jordan 4 Silhouet wordt steeds populairder. De Jordan 4 Red Thunder heeft dezelfde kleurblokkering als de Jordan 4 donder. Maar in plaats van het geel op de Jordan 4 donder, de Jordan 4 Red Thunder biedt rode gesaldeerde onderlays en oogjes. Kan niet fout gaan met een zwarte en rode kleurencombo, toch?

De aankomende sneaker releases 2022

Jordan 1 High Donkere jachthaven

Een ander paar waar we op hebben gewacht, is het Jordan 1 High Donkere jachthaven. Mensen noemen ze ook de Jordan 1 High 'Royal 2.0'. Deze nieuwe colorway heeft dezelfde kleurblokkering als deJordan 1 High 'Shadow 2.0'. Maar ze hebben de grijze 'schaduw'-colorway vervangen voor de' Dark Marina Blue 'Colorway.

Aankomende sneaker releases 2022

Dunk Low Oogst

In 2021 Nike Veel dunks vrijmaken en het lijkt erop Nike zal nog meer nieuw geven Dunk Coleways in 2022. In januari de Nike Dunk Low Oogstmaan zal vrijgeven. De Dunk Low Harvest Moon heeft een zeilbasis voor een vintage look met lichtbruin glad leer genaamd 'Harvest Moon'.

Aankomende sneaker releases januari 2022

Wilt u andere sneaker-releases in 2022 zien? Houd onze Sneakers Release-kalender!

Gebruiken#sneakinen tag@sneakin_shopIn je sneaker en outfit-berichten, zodat we je kunnen zien!

Blijf lezen

Winkelwagen

Product title

€30

Verwijderen

Subtotaal

Afrekenen