Aankomende sneaker-releases

Upcoming Sneaker Releases

Naarmate februari tot een einde komt, is het tijd om een ​​aantal aanstaande sneaker-releases te bekijken. Wil je nooit een sneaker-release missen? Houd onze Sneakers Release-kalender!

1. Jordan 1 High Broederschap

Omega PSI PHI, opgericht in 1911, was de eerste rationele organisatie opgericht op een historisch Black University. Michael Jordan toegetreden tijdens zijn jaren aan de Universiteit van North Carolina. Hij droeg de opp-shirts met dezelfde kleurwegen als de Jordan 1 High Broederschap. Wist je dat Micheal Jordan zelfs heeft een omega hoefijzer op zijn borst? Het symboliseert zijn toewijding aan de Black Fraternity OMEGA PSI PHI. Het is geen verrassing dat ze deze colorways gebruiken voor de release van het nieuwe Jordan 1 High Broederschap.

2. Jordan 4 canvas
We zagen verschillende materialen op de Jordan 4 silhouetten. Voor de Jordan 4 'Canvas' gebruiken ze een volledig zeilcanvas. Het krijgt meer speels bij de bodem, waar ze nep-verfvlekken in rode, blauwe en gele tonen gebruikten.

3. Yeezy Boost 350 v2 oogverblindend blauw

Deze release is voor de Yeezy Liefhebbers! De Yeezy Boost 350 V2 is terug met een andere colorway. Deze keer heeft het een oogverblindende blauwe colorway. Perfect voor de komende lente, toch?

4. Jordan 6 UNC

We hebben de Carolina blauwe colorway op verschillende gezien Jordan silhouetten en nu is het tijd voor de Jordan 6 silhouet. De Jordan 6 UNC heeft dezelfde kleurblokkering als de Jordan 6 CARMINE, maar nu met een universitaire blauwe nubuck bovenste en witte lederen overlays. Deze colorway is perfect voor de komende lente en de zomer!

Blijf lezen

Winkelwagen

Product title

€30

Verwijderen

Subtotaal

Afrekenen