Aankomende sneaker-releases

Upcoming Sneaker Releases

Februari is begonnen! Heb je een aantal sneakers in januari? Of heb je alleen wat l's Maak je geen zorgen, 2022 heeft veel sneaker-releases over! Vandaag nemen we een aantal van deze aanstaande sneaker-releases.

Nike Dunk Low Prime roze

Als we zeggen februari, denken we meteen aan Valentinesay, toch? Dus laten we eens kijken naar het aankomende Nike Dunk Low 'Valentinesay' eerst. Het officieel genoemd Nike Dunk Low Prime roze, ook bekend als de Nike Dunk Low Valentinesay, is vrijgegeven op 12 februari. Net op tijd voor Valentinesay.

Aankomende sneaker releases 2022

Zoals Nike zei: "Het is heet. Het is roze. Het is prime-roze. " De Nike Dunk Low 'Prime Pink' heeft een tweekoppig roze bovenwerk dat hen inneemt in een nieuwe, speelse ruimte. En zoals je kunt zien, schetst een tule-achtige stof de Swoosh.

Aankomende sneaker releases 2022

Jordan 4 infrarood

Een andere Jordan 4 komt eraan! De Jordan 4 infrarood heeft een donkergrijs bovenkant, zoals eerder gezien op de Jordan 4 'Green Glow' uit 2013. De 'infrarood' toont gezicht op de tong, oogjes en binnenkant van de tongen.

Aankomende sneaker releases 2022

Nike Dunk Low Dark Marina Blue

In 2022, Nike blijft nieuwe colorways van de Nike Dunks. Een van deze kleuren is de Nike Dunk Low Donkere jachthaven blauw. Misschien herken je deze colorway, omdat de Nike Dunk Low Dark Marina Blue ziet eruit als de Nike Dunk Low 'Argon' uit 2001. Ze gebruikten exact dezelfde blauwe kleuren, maar omgekeerd. Dat is de reden waarom het aankomende Nike Dunk Low Donkere jachthaven is ook bekend als de Nike Dunk Low 'Omgekeerd argon'.

Aankomende sneaker releases 2022

Welke aankomende sneaker-release ving je in de gaten?

Je kunt meer aankomende sneaker-releases vinden in onze Sneakers Release-kalender!

Blijf lezen

Winkelwagen

Product title

€30

Verwijderen

Subtotaal

Afrekenen