Aankomende sneaker-releases

Upcoming Sneaker Releases

2022 is om de hoek! Maar maak je geen zorgen, 2021 heeft nog steeds een aantal goede sneaker-releases voor ons vooruit. Laten we dus een kijkje nemen naar enkele van deze Sneaker-releases van deze december!

Jordan 1 High Gefokt patent

De Jordan 1 High Og gefokt is terug! Maar niet op de klassieke manier. De Jordan 1 High Bred 'Patent' is voorzien van patentleer in plaats van het originele leer op de og-fouten. Het geeft hen een glanzende uitstraling. En hou je van speciale dozen? De Jordan 1 gefokte 'patent' wordt geleverd met een exclusieve doos met een glanzende afwerking en een 3D-jumpman-logo.

Jordan 1 High Gefokt patent

Jordan 11 cool grijs

En een ander klassiek paar zal in december opnieuw uitgeven! Daar houden we van. Waar zijn de Jordan 11's geliefden bij? Je kunt deze release niet missen. De Jordan 11 Cool Gray maakt een comeback. Absoluut een must-have als je in de Jordan 11 Silhouet!

Aankomende sneaker-releases - Jordan 11 cool grijs

Yeezy Foam Runner 'MX Sand Grey'

Sommigen haten em, sommige liefde em. De Yeezy Foam-lopers zijn nu populairder dan ooit. We vinden het geweldig, toch? En nu meer dan ooit in deze rare tijd waar we het grootste deel van de tijd thuis vastzitten. Op 11 december zal gij 3 verschillende kleuren van de Yeezy Foam-lopers, inclusief de Yeezy Foam Runner 'MX Sand Grey'.

Wil je geen toekomstige sneaker-releases missen? We hebben een gemaakt Sneakers Release-kalender waar je de toekomstige sneaker-releases kunt vinden!

Zorg ervoor dat je gebruikt#sneakinen tag@sneakin_shopIn je sneaker en outfit-berichten, zodat we je kunnen zien!

Blijf lezen

Winkelwagen

Product title

€30

Verwijderen

Subtotaal

Afrekenen