Aankomende sneaker-releases

Upcoming Sneaker releases

Het is tijd om een ​​aantal aankomende sneaker-releases te bekijken! Wil je geen release missen? We hebben een gemaakt Sneakers Release-kalender, dus je hoeft geen releases te missen!

Laten we eens kijken naar enkele aanstaande sneaker druppels!

1. Air Max 1 x PATTA-lawaai Aqua

De Air Max 1 Patta 'Monarch' vrijgegeven bijna twee weken geleden op de SNKRS-app. Het spatbord hierop Air Max 1's hebben ons oog onmiddellijk gevangen. Patta creëerde een oranje (monarch) golvend spatbord. Voor de volgende druppel van 'The Wave' Pack zal Patta de Air Max 1 met het golvende spatbord in een blauwe colorway: Air Max 1 x Patta 'Noise Aqua'. Welke colorway zou je rocken?

Air Max 1 Lawaai Aqua-foto's

2. Yeezy Foam Runner 'Vermillion'

Het comfortabele Yeezy Foam-loper is terug met een andere colorway! Yeezy zal de foamlopers in de kleur 'Vermillion' vrijgeven. De 'Vermillion'-colorway lijkt op de colorway' Red October '. Hoe zou je deze rocken? Zorg ervoor dat je tag #sneakin_shop Dus we kunnen je zien!

3. Jordan 3 grenen groen

De populaire Jordan 3 Silhouet is terug met een andere kleurwegen! De Jordan 3 'Pine Green' zal op 30 oktober vrijgeven! Groen is de Colorway voor dit seizoen, dus zorg ervoor dat je deze niet mist! En als je ze opent, zorg dan dat je tag @sneakin_shop Op je foto's, zodat we je kunnen zien!

Welke release zou je agent? Voor meer aankomende sneaker-releases, controleer dan ons Sneakers Release-kalender.

Blijf lezen

Winkelwagen

Product title

€30

Verwijderen

Subtotaal

Afrekenen