Aannemelijk Jordan 1 sneaker-releases

Upcoming Jordan 1 Sneaker Releases

Je hebt net wat nieuw sneakers Maar je denkt al aan je volgende agent. Ik denk dat elke sneaker-minnaar dat gevoel kent. Er zijn er zo veel Sneaker-releases Tegenwoordig, maar hoe weet je welke sneakers zal de volgende vrijgeven? Maak je geen zorgen, we hebben je!

Je kunt enkele van de aankomende sneaker-releases vinden in onze Sneakers Release-kalender. Vandaag nemen we een kijkje op wat aankomende Jordan 1 releases!

Jordan 1 High Og 'sfeer'

Geruchten zeggen deze Jordan 1 High Og 'sfeer' zal op 22 december als een pair van dames vrijgeven. De colorway van de Jordan 1 High Sfeer kan worden geïnspireerd door Michael Jordan'S affiniteit voor bubble-gom. Ga je de Cop de Jordan 1 High Atmosfeer?

Jordan 1 High Verboden patent

De Jordan Merk brengt een ander og-paar terug. De Jordan 1 'gefokt' of 'verbannen' is een echte klassieker en keert nu terug met een moderne twist. De Jordan 1 High Verboden patent krijgt een patentleerafwerking. Wilt u deze klassiekers met een moderne draaiing? Of heb je de voorkeur aan de OG's?

Jordan 1 High Paisley

Ze moesten worden vrijgegeven tijdens de lente 2021, maar we wachten nog steeds. De Paisley-print is de laatste tijd erg populair geweest en de Jordan Merk weet dat. De Jordan 1 High Paisley heeft een gladde witte lederen basis met zwarte overlays, gecombineerd met een blauwe Paisley-print. Zou je deze rocken?

Controleer alle aankomende sneaker-releases in onze Laat de kalender los!

Blijf lezen

Winkelwagen

Product title

€30

Verwijderen

Subtotaal

Afrekenen