Aankomende sneaker-releases

Upcoming Sneaker releases

Nooit genoeg sneakers, Rechtsaf?! Ik denk dat we altijd nadenken over onze volgende agent. Om het een beetje gemakkelijker te maken, hebben we een gemaakt Sneakers Release-kalender! Wil je geen release missen? Houd onze Laat de kalender los voor de aankomende sneaker-releases.

We hebben al een aantal van deze aanstaande sneaker-releases vermeld. Laten we kijken!

Nike Sacai ldwaffle x undercover 'heldere citron'

De Nike Sacai ldwaffle x clot en de Nike Sacai x fragmenten Gewoon vrijgegeven, maar het lijkt erop dat we geen genoeg krijgen van het Sacai-silhouet. We hebben verschillende foto's gezien van de komende Nike Sacai X Undercover Samenwerking. Ze zullen in drie verschillende kleuren vrijgeven. Een van deze kleuren is de 'heldere citron'-colorway, zoals je op de onderstaande afbeelding kunt zien.

Aankomende sneaker-releases

Jordan 5 'Blue Bird'

De Jordan 5 'Blue Bird' brengt de klassieker terug Jordan 5 silhouet. Wist je dat de Jordan 5 Silhouet is oorspronkelijk in 1990 uitgebracht en is al geïnspireerd door een wereldoorlogjager? De Jordan 5 'Blue Bird' wordt geleverd in een lichte pastel Blue Suède Colorway. En kijk naar de ijzige blauwe doorschijnende buitenzool, we houden ervan!

Nike Sacai Vaporwaffle 'Sail Gum'

We hebben wat op voeten gezien foto's van het nieuwe Nike Sacai Vaporwaffle 'Sail Gum' al. Maar wanneer zullen ze eindelijk loslaten? We kunnen niet wachten!

Aankomende sneaker-releases

Nike Dunk Low 'Halloween'

Het is oktober en dat betekent tijd voor Halloween! Heb je het aankomende gezien? Dunk Low 'Halloween' al? Deze Halloween-dunks hebben iets bijzonders, ze zullen in het donker gloeien!

Welke release zou je agent? Voor meer aankomende sneaker-releases, controleer dan ons Sneakers Release-kalender.

Blijf lezen

Winkelwagen

Product title

€30

Verwijderen

Subtotaal

Afrekenen