Aannemelijk Jordan 1 High releases

Upcoming Jordan 1 High releases

De eerste maand van 2022 komt ten einde! Heb je je eerste sneaker van het jaar al verzameld? Of heb je je ogen op een paar die in 2022 zal vrijgeven? Misschien is het een van de aankomende Jordan 1 High Releases! Laten we dat van dichterbij bekijken.

Jordan 1 High Atmosfeer

We hebben op deze druppel gewacht! De vrouwen Jordan 1 High Atmosfeer Kenmerkt het klassieke kleurblokkeringformaat met een donkere marine en wit leer, afgewerkt met een lichtroze octrooi leer. De linker buitenzool heeft een 'bubble gom' onder de voet, geïnspireerd op de bubble gom michael Jordan kauwde tijdens zijn spellen op het hardhout.

aannemelijk Jordan 1 High releases

aannemelijk Jordan 1 High releases

Jordan 1 HighChenille 'Varsity Red'

Deze Jordan 1 High Chenille 'Varsity Red' zijn iets anders! Niet alleen de Colorway, maar ook de materialen die ze voor dit ontwerp hebben gebruikt. De Jordan 1 High Chenille 'Varsity Red' functies 'Varsity rood' leer op de overlays, gecombineerd met wit leer. De swooshes zijn van Red Chenille-materiaal, terwijl de tongen van Corduroy zijn. We houden van het mengsel van materialen!

De komende Jordan 1 High releases

De komende Jordan 1 High releases

Jordan 1 High Broederschap

Omega PSI PHI, opgericht in 1911, was de eerste rationele organisatie opgericht op een historisch Black University. Michael Jordan toegetreden tijdens zijn jaren aan de Universiteit van North Carolina. Hij droeg de opp-shirts met dezelfde kleurwegen als de Jordan 1 High Broederschap. Wist je dat Micheal Jordan zelfs heeft een omega hoefijzer op zijn borst? Het symboliseert zijn toewijding aan de Black Fraternity OMEGA PSI PHI. Het is geen verrassing dat ze deze colorways gebruiken voor de release van het nieuwe Jordan 1 High Broederschap.

De komende Jordan 1 High broederschap

de komende Jordan 1 High broederschap

Welke aankomende Jordan 1 High Is jouw favoriet?

Wil je meer aankomende sneaker-releases zien? Houd onze Sneakers Release-kalender!

Blijf lezen

Winkelwagen

Product title

€30

Verwijderen

Subtotaal

Afrekenen