De komende Jordan 1 High 'A MA-maniere'

The upcoming Jordan 1 High ‘A Ma Maniere’

Vandaag nemen we de komende blik Jordan 1 High 'A MA Maniére'. Denk je dat dit ontwerp net zo goed is als de Jordan 3 'A MA Maniére'? Laten we dat van dichterbij bekijken!

De komende Jordan 1 A MA-maniere

De komende Jordan 1 High X A MA Maniére heeft een tijdloze zeilkleur met bourgondische tonen. Dit geeft de sneaker, net als de Jordan 3 x A MA Maniére, een klassieke en tijdloze uitstraling. De swoosh en de bovenste voering van de Jordan 1 heeft een bordeaux-slangenhuidleer. De sneaker heeft ook een beetje verrassing aan de binnenkant van het enkel-tabblad. Een Michael Jordan citaat:

"Je moet dingen van jezelf verwachten voordat je ze kunt doen."

De komende Jordan 1 A MA-maniere

Het ontwerp van de Jordan 1 High Een MA Maniére is niet het enige dat mooi is. Het bericht achter het ontwerp maakt de sneaker nog mooier. @Maniere_usa: "Geïnspireerd door de realiteit van het dagelijks leven in zwarte gemeenschappen in het hele land, de A MA Maniére Air Jordan 1 is een symbool van veerkracht in het aangezicht van tegenspoed en een bewijs van de kracht van eenheid. Elk detail dient om dit moment speciaal te maken voor onze gemeenschappen en daarna, empowerment en opbeurend en opbeurend. "

de komende Jordan 1 High een ma maniere

Gaat u de agent of laat u de Jordan 1 High X A MA Maniére?

Zorg ervoor dat u gebruikt#sneakinen tag@sneakin_shopIn je sneaker en outfit-berichten, zodat we je kunnen zien!

Blijf lezen

Winkelwagen

Product title

€30

Verwijderen

Subtotaal

Afrekenen