Het verhaal achter: Nike Air Max 97/1 x Sean Worherspoon

The story behind: Nike Air Max 97/1 x Sean Wotherspoon

Het is tijd om te praten sneakers nog een keer! In 'The Story Behind' Series hebben we het verhaal achter de ontwerpen van onze favoriet dichterbij. sneakers. Deze week zullen we een beetje meer leren over het verhaal achter het verbazingwekkende ontwerp van de Nike Air Max 97/1 x Sean Worherspoon. Laten we kijken!

Het verhaal achter Nike Air Max 97/1 Sean Worherspoon

Kun je geloven dat het bijna 4 jaar geleden is sinds de Nike Air Max 97/1 x Sean Worherspoon vrijgelaten? Het begon allemaal wanneer Nike uitgenodigd 12 creatieven om aan de toekomst van te werken Air Max. Ze werden de revolutionaire genoemd. Ze hebben allemaal een nieuw ontwerp gemaakt Air Max Dag 2018 en het publiek had de kans om te stemmen op hun favoriete ontwerp om vrij te geven. Sean Worherspoon was de enige winnaar, de rest is geschiedenis.

Het verhaal achter Sean Wherspoon X Nike Air Max 97/1 Sean Worherspoon

Sean Worherspoon besloot om een ​​te combineren Nike Air Max 97 bovenwerk met een Nike Air Max 1 tussenzool en buitenzool. Hij gaf het een regenboog-achtige corduroy colorway om de gedurfde look af te maken. De Nike Air Max 97/1 x Sean Worherspoon is geïnspireerd door vintage Nike hoeden, sneakers en windbrekers van de jaren '80 en '90. Hij zei ook dat ze werden ontworpen om te matchen met witte t-shirts.

Een ander goed ding om te weten is dat Sean Warherspoon's vrienden hem hebben geholpen tijdens de vroege stadia van het ontwerpproces. Hij organiseerde een brainstormsessie met zijn goede vrienden over pizza. Hij wilde mensen samenbrengen die verschillende soorten verzamelaars, sneakerheads, consumenten en stijlen vertegenwoordigden. Een vriend van Sean schetste alle ideeën uit de brainstormsessie.

Het verhaal achter Air Max 97/1 Sean Worherspoon

De Mini Swoosh op het ontwerp was iets dat ze onmiddellijk kenden. Sean Wherspoon probeerde zijn nostalgische herinneringen te gebruiken om iets nieuws te maken. Hij deed echt goed werk, denk je niet? De Nike Air Max 97/1 x Sean Worherspoon werd een van de meest iconische ontwerpen. Een graal voor velen voor ons.

Het verhaal achter Air Max 97/1 Sean Worherspoon

Zou je deze schoonheden rollen of aandelen?
Zorg ervoor dat u gebruikt#sneakinen tag@sneakin_shopIn je sneaker en outfit-berichten, zodat we je kunnen zien!

Blijf lezen

Winkelwagen

Product title

€30

Verwijderen

Subtotaal

Afrekenen