Het verhaal achter: Jordan 4 Retro Fire Red

The story behind: Jordan 4 Retro Fire Red

Laten we praten sneakers Nogmaals en kijk eens naar een ander mooi paar! Niet alleen om hun schoonheid te waarderen, maar ook om meer te weten te komen over het verhaal achter de sneaker. In de laatste weken praatten we over een paar Jordan 1 silhouetten, maar deze week praten we over een ander Jordan silhouet. Laten we eens kijken naar de Jordan 4 Retro Fire Red.

De Jordan 4 is, naast de Jordan 1 Silhouet, een erg populair Jordan silhouet. Vooral de Jordan 4 vuur rood. Ze brachten weer in 2020 uit, maar ze zijn eerder uitgebracht in 2006 en 2012. Maar hoe deed het verhaal van de Jordan 4 Retro Fire Red begin?

Het verhaal achter Jordan 4 vuur rood

Na het grote succes van de Jordan 3 Silhouet, Michael Jordan debuteerde de Jordan 4 op All-Star Weekend terug in februari 1989. Dit silhouet was echter niet erg populair, Michael schreef die seizoen echter geschiedenis, toen hij het winnende schot maakte, de Jordan 4 vuur rood. Daarna, de liefde voor de Jordan 4 vuur rood begonnen.

Het verhaal achter Jordan 4 vuur rood

Na 30 jaar, de Jordan 4 vuur rood afgelopen jaar op precies dezelfde manier vrijgegeven als het origineel Jordan 4 Brandrood paar uit 1989. Met alle details, zoals de Nike Air Branding op de achterkant van de schoen en de Jordan branding op de tong.

Het verhaal achter Jordan 4 vuur rood

Wat zijn je gedachten over de Jordan 4 vuurrood? We vinden het geweldig als een og-paar opnieuw wordt uitgebracht!

Blijf lezen

Winkelwagen

Product title

€30

Verwijderen

Subtotaal

Afrekenen