Het verhaal achter: Jordan 14 x aleali mag 'fortuin'

The story behind: Jordan 14 x Aleali May 'Fortune'

We zijn terug met een ander verhaal achter een mooie sneaker. Elke week willen we je wat meer leren over het verhaal achter een bepaalde sneaker. Vandaag nemen we een kijkje naar een Jordan 14. Dit silhouet is misschien niet zo populair als een Jordan 1 of een Jordan 4, maar het is een collab met een van de meest inspirerende vrouwen in de sneakercommunity. Ze is een mode-pictogram voor velen van ons. Natuurlijk heb ik het over aleali mei.

Wanneer je over een ander hoort Jordan x Aleali Mag Collab, je weet al dat het een goede zal zijn. Aleali weet misschien hoe we ons steeds opnieuw moeten verrassen, vooral met de verhalen achter haar ontwerpen. De laatste Jordan 14 x aleali mag 'fortune' is al haar vijfde samenwerking met de Jordan merk. Laten we het verhaal achter de Jordan 14 x aleali mag 'fortuin'.

het verhaal achter Jordan 14 Aleali May Fortune

De Jordan 14 x Aleali May 'Fortune' is geïnspireerd door Aleali May's eerste sieraden die haar zijn gegeven als een klein meisje door beide van haar grootmoeders. Ze vond haar inspiratie tijdens een reis naar Shanghai, twee jaar geleden in 2019. Ze bezocht een tentoonstelling gehost door Sieraden Design House Tiffany & Co. Een stuk van de late 19e Century trok haar oog omdat het met Jade was gemaakt en herinneringen uit haar jeugd terugbrachten. Haar eerste stukjes sieraden, gegeven door haar grootmoeder, waren jade. Dat is ook waar de naam 'Fortune' vandaan komt. Jade draait helemaal om geluk en brengt goede energie en bescherming.

het verhaal achter Jordan 14 Aleali May Fortune

Voor aleali mag de keuze voor een Jordan 14 Silhouet was een gemakkelijke. "De Jordan 14 staat voor luxe. En als het gaat om meisjes, zal ons eerste van luxe sieraden zijn ", zegt Aleali in de campagnevideo.

het verhaal achter Jordan 14 Aleali Mag 'Fortune'

Aleali kan nogmaals een geweldige klus hebben gedaan met dit geweldige paar dat hulde aan beide zijden van haar familie betaalt en beide werelden bij elkaar brengt.

Heb je de Jordan 14 x Aleali Mag 'Fortune'?

Blijf lezen

Winkelwagen

Product title

€30

Verwijderen

Subtotaal

Afrekenen