Het verhaal achter: Jordan 1 Satijn verbrijzelde bord

The story behind: Jordan 1 Satin Shattered Backboard

JAY! Het is vrijdag weer. Dus je weet waarschijnlijk al hoe laat het is. Het is tijd om een ​​beetje meer te leren over het verhaal achter een andere mooie sneaker. Deze week zullen we een kijkje nemen naar een paar die 3 jaar geleden vrijgegeven, in 2018. Absoluut een van mijn persoonlijke faves, de Jordan 1 High Satijn verbrijzelde bord.

Het verhaal achter Jordan 1 verbrijzelde backboard

Voordat we inzoomen op de Jordan 1 High Satijn verbrijzelde bord, we zullen het origineel bekijken Jordan 1 High Verbrijzeld backboard. Het origineel Jordan 1 High Verbrijzelde backboard uitgebracht in 2015. Het is moeilijk om nu te geloven, maar laat me dit vertellen. Wanneer dit paar vrijkomt, vielen veel mensen ze door. Maar tegenwoordig is het een van de meest gezochte niet-originele colorways van de Jordan 1 silhouet.

Het verhaal achter Jordan 1 High Verbrijzeld bord

Ik denk dat je me ook afvraagt ​​waar de naam 'verbrijzeld bord' vandaan komt. Op augustus 1985, na JordanHet seizoen met de Chicago Bulls speelde hij een tentoonstellingsspel in Triëst, Italië. Het absolute hoogtepunt van deze game was Michael Jordan's dunk. Zo krachtig dat Jordan verbrijzelde het glas van het bord. 'Verbrijzelde bord'. Hij droeg de zwarte, witte en oranje kleuren die spel. Dat is waar de naam en de Colorway vandaan komen.

Dan in 2016, een jaar na de vrijlating van de Jordan 1 High Verbrijzeld bord, de Jordan 1 High Omgekeerde verbrijzeld bord, ook bekend als de Jordan 1 High Verbrijzelde bord 2.0 vrijgegeven.

Jordan 1 High Verbrijzeld bord en Jordan 1 High Omgekeerde backboard

2 jaar later, de Jordan 1 High Satijn verbrijzelde bord Vrijgegeven, exclusief voor vrouwen gemaakt en geïnspireerd door de oorspronkelijke release uit 2015. Dezelfde kleurwegen, alleen deze keer met een satijn boven, premium leer, geborduurde logo's en een volledige doorschijnende oranje buitenzool.

Het verhaal achter Jordan 1 Satijn verbrijzelde bord

Wat zijn je gedachten over de Jordan 1 Satijn verbrijzelde bord? We houden van hen en ook het verhaal erachter!

Blijf lezen

Winkelwagen

Product title

€30

Verwijderen

Subtotaal

Afrekenen