Het verhaal achter: Jordan 1 retro High Eerbetoon aan huis

The story behind: Jordan 1 Retro High Homage to Home

In de serie 'The Story Achter' zullen we een aantal van dichterbij bekijken sneakers. Niet alleen om hun schoonheid te waarderen, maar ook om meer te weten te komen over het verhaal achter de sneaker.

We beginnen met een van de meest populaire silhouetten tegenwoordig. Natuurlijk hebben we het over de Jordan 1. En niet alleen een normaal Jordan 1: De Jordan 1 High Eerbetoon aan huis. Ze hebben 3 jaar geleden uitgebracht, in 2018. En zoals je op de foto's kunt zien, is dit paar geen normaal Jordan 1. Om Chicago te eren, hebben ze een nieuwe versie van de Air Jordan 1 met het klassieke kleurenschema van Chicago Bulls. De hulde naar huis combineert twee all-time Jordan 1 favorieten in één sneaker. Herken je de twee verschillende kleuren?

Og colorway met een twist

In 1985, de eerste Air Jordanen, bekend als de Jordan 1 ‘Verboden'En' Chicago ', werden vrijgegeven. In 2018 namen ze beide OG Colorways om de Eerbetoon aan huis, om Chicago te eren. Zoals je op de foto's kunt zien, scheidt de bovenste split beide kleuren. Aan de buitenkant zien we de 'verboden' colorway, terwijl we aan de binnenkant de colorway 'Chicago' zien.

Jordan 1 hulde naar huis

Als je van de Jordan 1 silhouet en je bent in de OG Colorways, de Jordan 1 hulde naar huis is absoluut een must-have voor je sneakercollection! Wat zijn je gedachten over dit paar?


Blijf lezen

Winkelwagen

Product title

€30

Verwijderen

Subtotaal

Afrekenen