Het verhaal achter: Jordan 1 High Lucky Green

The story behind: Jordan 1 High Lucky Green

Het is tijd om te praten sneakers! Tijd om het verhaal achter sommige dichterbij te kijken sneakers. Nogmaals, een prachtig achtergrondverhaal van een paar dat vorig jaar vrijgegeven, in 2020. Deze week zullen we meer weten over het verhaal achter de Jordan 1 High Lucky Green.

Bijna elke Jordan 1 High Release heeft een achtergrondverhaal over enkele memorabele momenten in Michael Jordan'S carrière. Voor het verhaal achter de Jordan 1 High Lucky Green We moeten teruggaan naar 1986. In de NBA-play-offs, Michael Jordan 63 punten gemaakt tegen de Boston Celtics. Celtic's forward Larry Bird zei zelfs, 'Het is God vermomd als Michael Jordan’.

Het verhaal achter Jordan 1 High Lucky Green

Je kunt dit misschien al weten, maar de Celtics spelen in kleuren wit en groen. Dat is waar de kleurenscheme van de Jordan 1 High Lucky Green komt van. Maar als je een kijkje neemt, zie je ook de Chicago Bulls rood op het vleugels-logo, de hiel en op de tong.

Het verhaal achter Jordan 1 High Lucky Green

Er is een ander geheim detail op de Jordan 1 High Lucky Green. Wist je dat de inlegzolen een speciale hardhouten print hebben? De hardhouten print verwijzen naar de houten vloer van Boston Garden.

Het verhaal achter Jordan 1 High Lucky Green

Heb je wat geluk nodig? Probeer zeker de Jordan 1 High Lucky Green, misschien brengen ze wat geluk in je leven;)

Blijf lezen

Winkelwagen

Product title

€30

Verwijderen

Subtotaal

Afrekenen