Het verhaal achter: Air Jordan High La naar chicago

The story behind: Air Jordan High LA to Chicago

Laten we vandaag nog een kijkje nemen in een nieuwe sneaker in een nieuw 'het verhaal achter'. Deze week zullen we een beetje meer leren over een heel bijzonder Jordan 1. Het is een collab tussen Air Jordan en Nike Sb. Ja, ik heb het over de Jordan 1 la naar Chicago! Laten we meer weten over deze sneaker.

Jordan 1 la naar Chicago Close-up in de hand geschoten

Deze Jordan 1 la naar Chicago niet alleen betaalt hulde aan de Jordan merk, maar ook naar de geschiedenis van het skateboarden. En wist je dat de paarse en gouden colorway geïnspireerd is door het Los Angeles Lakers-thema? Dat is niet alles, dit paar heeft meer ...

Zodra de kleuren wreven, verdwijnen het Los Angeles Lakers-thema, en er verschijnt er een nieuwe colorway. Weet je welke colorway dat is? Je kunt het al raden door de naam van deze sneaker, Jordan 1 la naar chicago. De La Colorway zal veranderen in een Chicago-colorway met rood en zwart. Hoe dope is dat?

Het verhaal achter Jordan 1 la naar Chicago Het Verhaal Achter

De Jordan 1 la naar chicago uitgebracht in 2019, samen met een andere colorway: De Jordan 1 NYC naar Parijs! Welke colorway vind je meer leuk? En zou je graag een andere collab zien tussen de Air Jordan Merk en Nike Sb? We kunnen niet wachten om te zien wat ze met elkaar bedenken!

Blijf lezen

Winkelwagen

Product title

€30

Verwijderen

Subtotaal

Afrekenen