Het verhaal achter: Air Jordan 1 High Rookie van het jaar

The story behind: Air Jordan 1 high Rookie of the Year

Het is vrijdag! Dat betekent dat we terug zijn met een ander 'het verhaal achter'. In deze serie zullen we wat van dichterbij bekijken sneakers, om wat meer te leren over het verhaal achter de sneaker. Deze week duiken we dieper in het verhaal achter een ander Jordan 1 paar. Niet alleen een gewone: de Jordan 1 High 'Rookie van het jaar'.

Jordan 1 High Rookie van het jaar

Wist je dat de Air Jordan 1 'Rookie van het jaar' Betaalt hulde aan een moment terug in 1985, toen Michael Jordan accepteerde de rookie van het jaar honours. De Colorway van de schoen is geïnspireerd door het bruine shirt Michael droeg tijdens de rookie van de jaarceremonie.

We hebben het je al verteld, dit is niet alleen een regelmatige Jordan 1 High. De verborgen geheimen zijn krankzinnig! Onder de 'kantflappen' vindt u de statistieken van Michael Jordan'S eerste seizoen. En dat is niet alles. Onder de andere 'kant flap' vindt u een verborgen boodschap van Michael zelf. Het bericht dat u zult lezen is:

'Deze prijs is leuk, maar ik voel gewoon dat het erg belangrijk is voor elk individu om uit te gaan en bij te dragen aan zijn team.' - MJ

Air Jordan 1 High Rookie van het jaar

Wat zijn je gedachten over de Jordan 1 High Rookie van het jaar?
We zijn verliefd! Volgende week zijn we terug met een nieuw 'het verhaal achter'.

Blijf lezen

Winkelwagen

Product title

€30

Verwijderen

Subtotaal

Afrekenen