De laatste sneaker-releases van 2021

The last sneaker releases of 2021

De laatste sneaker-releases van 2021

2021 komt ten einde. We zijn al op zoek naar de nieuwe sneaker-releases in het komende jaar, maar niet voordat we een kijkje nemen de laatste sneaker-releases van 2021. Laten we eens kijken wat 2021 voor ons is vertrokken.

1. Jordan 1 High Gefokt patent

Je wacht waarschijnlijk al op hen om te laten vallen. De Jordan 1 High Og 'gefokt' maakt een terugkeer. Maar deze keer met een glanzende look als het bovenste heeft een laklederafwerking. Dat is niet alles, ze komen in een exclusieve glanzende doos met een 3D-jumpman-logo. De Jordan 1 High Gefokt octrooi. Sommige gelukkige hebben al een vroege toegang gehad. Anderen moeten wachten tot 30 december.

Aankomende sneaker-releases Jordan 1 gefokt patent

2. Yeezy 350 V2 'MX Rock'

Waar de Yeezy Minnaars op? Morgen, 22 december, de Yeezy 350 V2 'MX Rock' zal vrijgeven. De Yeezy 350 silhouet is helemaal weer terug. De Colorway 'MX Rock' is perfect voor de winter en gemakkelijk in stijl! Absoluut een must-agent als je van de Yeezy 350 silhouet!

3. Jordan 1 High GORE-TEX

Deze Jordan 1 High is gemaakt voor de winter. Het waterdichte materiaal van Gore-Tex is nu voor de eerste keer op een Jordan. Het houden van de oorspronkelijke vorm, maar Gore-Tex bedekt de onderlays en de teenkist. Premium waterdicht nubuckleer bedekt de overlays. Om deze innovatieve update te voltooien, voegen ze een reflecterende Swoosh, Gore-Tex-branding en de Jordan Wings-logo. Deze Jordan 1's zullen je absoluut warm houden en drogen deze winter!

Welke sneaker-release zou je agent? Controleer onze Laat de kalender los Voor toekomstige sneaker-releases!

Zorg ervoor dat je gebruikt#sneakinen tag@sneakin_shopIn je sneaker en outfit-berichten, zodat we je kunnen zien!

Blijf lezen

Winkelwagen

Product title

€30

Verwijderen

Subtotaal

Afrekenen