Yeezy: Hoe het allemaal begon

YEEZY: How it all started

De Adidas x Yeezy sneakers, een must-have voor bijna elke sneaker-liefhebber. De populariteit hiervan Yeezy sneakers is gek. Mensen sliepen buiten winkels om hun handen op een paar te krijgen Yeezy's. Maar hoe is dit allemaal begonnen?

Kanye West is absoluut een groot deel van de sneaker-markt met de zijne Adidas x Yeezy Collecties. Maar wist je dat de Yeezy verhaal begon Adidas'S grootste concurrent Nike?

de geschiedenis van Yeezy

Nike Air Yeezy's

De eerste Nike Air Yeezy teruggegeven in 2009: de Nike Air Yeezy 1. Het was een high-Top sneaker, met de herkenbare Air zool bubble. Ze waren een onmiddellijk succes door sneaker-liefhebbers over de hele wereld. In 2012, de Nike Air Yeezy 2 gevallen. Misschien weet je het Air Yeezy 2 rood oktober, ook bekend als een van de duurste sneakers in de wereld.

de geschiedenis van Yeezy

Het begin van Adidas x Yeezy

In 2013 vertrok Kanye West officieel Nike. Ze zeggen Nike zou Kanye RoyTies niet betalen voor zijn sneaker-ontwerpen. Kanye West heeft een deal ondertekend Adidas. Naast meer geld heeft Kanye ook volledige controle over het creatieve proces. Adidas En Kanye bleek een perfecte match te zijn.

Yeezy Boost 350

In 2015 heeft Kanye zijn eerste uitgebracht Yeezy Boost 350. Het was de Yeezy Boost 350 'Turtle Dove'. De Yeezy Craziness werd officieel geboren. De schildpadduif is ook bekend als de meest iconische uit alle Yeezy 350's.

Yeezy Boost 350 V2

De eerste Yeezy Boost 350 V2 uitgebracht in 2016. De meest populaire Yeezy Boost 350 V2 Colorway is absoluut de Yeezy Boost 350 V2 'gefokte' Colorway.

de geschiedenis van Yeezy

De geschiedenis van Yeezy

Nu, jaren later weet Kanye nog steeds hoe we ons te verrassen met nieuw Yeezy silhouetten. Bijvoorbeeld de Yeezy Boost 700 golfloper, officieel uitgebracht in 2017, maar dit jaar opnieuw uitgebracht. Of de Yeezy Qntm, uitgebracht als de eerste basketbal sneaker van Kanye. En laten we niet vergetenYeezy Dia's. Geen sneaker, maar absoluut een must-have.

We kunnen niet wachten om te zien wat er nu is!

Blijf lezen

Winkelwagen

Product title

€30

Verwijderen

Subtotaal

Afrekenen