Het verschil tussen Jordan 1 High Og en Jordan 1 Mid

The difference between Jordan 1 High OG and Jordan 1 Mid

Een vraag die we vaak krijgen is 'wat is het verschil tussen een Jordan 1 High Og en een Jordan 1 Mid? 'Voor sommige mensen zien ze waarschijnlijk allemaal hetzelfde uit. Maar er zijn enkele belangrijke details die het verschil maken. Maar maak je geen zorgen, we hebben je! Na het lezen van dit artikel weet u de belangrijkste verschillen tussen deze twee silhouetten. Laten we beginnen!

Laten we eerst hiermee beginnen. De Jordan 1 High Og is het originele silhouet. Ze zijn voor het eerst in 1985 uitgebracht. Dat is ook de reden waarom deze originele, de Jordan 1 High Og's, zijn duurder dan de Jordan 1 halverwege.

De Jordan 1 High Og is een groot succes, ook voor de nieuwe generatie. Nike en de Jordan Merk zag dit ook. Om de Jordan 1 High Og meer beperkt, ze kwamen met de Jordan 1 Mid, beschikbaar voor een breder publiek.

Jordan 1 Mid Nauwelijks roos

Jordan 1 Mid 'Barely Rose'

Jordan 1 High Green groen

Jordan 1 High 'Pine Green'

De Jordan 1 Mid is geïnspireerd door de Jordan 1 High Og, maar er zijn enkele belangrijke details die het verschil maken. Laten we deze verschillen bekijken. De Jordan 1 Mid is een beetje korter dan de Jordan 1 High Og. Nog steeds niet zeker of het een is High of een Mid? Tel de lace gaten en je zult het ontdekken! EEN Jordan 1 Mid heeft 8 lace gaten, terwijl een Jordan 1 High Og heeft negen kanten gaten.

Naast de hoogte van de silhouetten is er nog een verschil tussen de Jordan 1 High Og en de Jordan 1 Mid dat je heel gemakkelijk kunt zien. En dat is het logo op de tong van de schoen. De Jordan 1 High Og heeft het origineel 'Nike Air'Branding op de tong, terwijl de Jordan 1 Mid heeft het Jumpman-logo met 'Air' onder.

@chloedixx Jordan 1 Mid Koninklijk

Jordan 1 Mid met de Jordan logo op de tong

@evitanicola het verschil tussen Jordan 1 High en Jordan 1 Mid

Jordan 1 High Og met de 'Nike Air'Logo op de tong

Welk silhouet houd je het meest? De Jordan 1 High Og of de Jordan 1 Mid?

Blijf lezen

Winkelwagen

Product title

€30

Verwijderen

Subtotaal

Afrekenen