Het beste sneakers voor zomer

The best sneakers for summer

Het is nu officieel zomer! Dus, ik denk dat het tijd is om naar de beste zomer te zoeken sneakers. Heb je al wat gekapt? sneakers om deze zomer te rocken? Zo niet, maak je geen zorgen, we hebben je!

Houd je van kleurrijk sneakers voor zomer? Of zou u de voorkeur geven aan sommige schone blanke? Laten we een paar van hen bekijken!

We beginnen met, naar mijn mening een zeer onderschatte paar. Het is een Jordan 1 dat is niet lang geleden uitgebracht. Het is een schoon wit paar, maar met een beetje kleur. Zijn de Jordan 1 hof paars wit.

@ car.o.lina_mar Jordan 1 hof paars

Daarna hebben we wat kleurrijk sneakers voor jou! De Yeezy Boost 700 Enflame Amber en de Yeezy Boost 700 helder blauw zijn niet alleen kleurrijk, maar ook erg comfortabel! Perfect om op een kleine citytrip of op uw vakantie te dragen.

@ del.ten het dragen van de Yeezy Boost 700

@nadiaidder het dragen van de Yeezy Boost 700 felblauw op voeten

Niet in felle kleuren? Dan deze volgende sneakers zijn een voor jou! Absoluut een van mijn favoriet sneakers voor deze zomer. Je kunt ook kiezen tussen de Low versie of de high versie. Natuurlijk heb ik het over de Jordan 1 High Neutraal grijs en de Jordan 1 Low Neutraal grijs. Welke zou jij kiezen?

@lindahelder Jordan 1 High Neutraal grijs en Jordan 1 Low Neutraal grijs

We hebben het eerder gehoord: het is het jaar van de Dunk. En voor de zomer, de Dunk Plunderen zijn perfect! Ze kwamen uit de schattigste kleuren en ze zijn licht op je voeten. Perfect voor sommige zomerwandelingen. We hebben de beste zomerkleuren van de Dunk Plunderen voor jou hieronder! Maar de vraag is: voor welke kleur ga je? De Dunk Low Laser sinaasappel, Dunk Low Groene gloed, Dunk Low Oranje parelof de Dunk Low Kust?

@evitanicola Dunk Low laser sinaasappel

@nadiaidder het dragen van de Dunk Low Kust op voeten

@evitanicola draagt ​​de Dunk Low Oranje parel op voeten

@nadiaidder het dragen van de Dunk Low Kust op voeten

We hopen dat je zult genieten van je zomer met wat warmte op voeten!
Zorg ervoor dat je gebruikt#sneakinen tag@sneakin_shopIn je sneaker en outfit-berichten, zodat we je kunnen zien!

Blijf lezen

Winkelwagen

Product title

€30

Verwijderen

Subtotaal

Afrekenen