Het beste Jordan 1 Mid Colorways

The Best Jordan 1 Mid Colorways

Sommigen haten ze, sommige liefde 'em. We hebben het over de Jordan 1 halverwege. Laten we eens naar een kijkje nemen Jordan 1 Mid colorways. Voor sommige mensen zien ze waarschijnlijk hetzelfde als de Jordan 1 highs, maar er zijn enkele belangrijke details die het verschil maken.

De Jordan 1 High is het originele silhouet. Ze zijn voor het eerst in 1985 uitgebracht. De Jordan 1 High Og is een groot succes, ook voor de nieuwe generatie. Nike en de Jordan Merk zag dit ook. Om deJordan 1 HighOg meer beperkt, ze kwamen met deJordan 1 Mid, beschikbaar voor een breder publiek.

Maar hoe kunt u het verschil zien? DeJordan 1 Midis een beetje korter dan deJordan 1 HighOg. Nog steeds niet zeker of het een is High of een Mid? Tel de lace gaten en je zult het ontdekken! EENJordan 1 Midheeft 8 lace gaten, terwijl eenJordan 1 HighOg heeft negen kanten gaten.

Een ander belangrijk verschil tussen de Jordan 1 High Og en de Jordan 1 Mid Dat je heel gemakkelijk kunt zien is het logo op de tong van de schoen. DeJordan 1 HighOg heeft het origineel 'Nike AIR'Branding op de tong, terwijl deJordan 1 Midheeft het Jumpman-logo met 'AIR' onder.

Laten we nu eens kijken Jordan 1 Mid colorways!

Jordan 1 Mid Tan gom

het beste Jordan 1 Mid colorways

Jordan 1 Mid Linnen

Het beste Jordan 1 Mid colorways

Jordan 1 Mid Donkerblauw

Het beste Jordan 1 Mid colorways

Wat is jouw favoriet Jordan 1 Mid Colorway?

Zorg ervoor dat je gebruikt#sneakinen tag@sneakin_shopIn je sneaker en outfit-berichten, zodat we je kunnen zien!

Blijf lezen

Winkelwagen

Product title

€30

Verwijderen

Subtotaal

Afrekenen