De aleali mei x Jordan collabs

The Aleali May x Jordan collabs

Ze is een model, stylist, modeconsulent, sneaker-ontwerper enzovoort. Natuurlijk hebben we het over niemand anders dan Areali mei. Met haar passie voor hiphop en basketbalcultuur trad ze toe tot de Jordan Merkfamilie in 2016.

De aleali mei x Jordan collabs

Aleali kan voor velen van ons een enorme inspiratie zijn. Ze heeft net haar vijfde vrijgelaten Jordan Samenwerking, de Jordan 14 'FORTUNE'. Maar welke 5 paren ontwerpde ze? En welke was de eerste Aleali mei x Jordan sneaker? Laten we eens kijken naar alle 5 Aleali mei x Jordan Collabs.

1. Jordan 1 High Aleali kan schaduwen

de aleali mei x Jordan collabs

In 2017 kan Aleali haar eerst uitbrengen Jordan. Aleali kan over een heleboel jongens zijn opgegroeid en altijd wilden zijn zoals haar oom G. Hij is degene die haar altijd alle Jordanen kocht. Ze droeg altijd Jordan Satijnen shorts, met slip-ons of Jordans. Dat is ook waar haar inspiratie voor de 'satijnen schaduwen' vandaan komt.

2. Jordan 1 High Aleali May Court Lux

Aleali mag x Jordan collabs

Een jaar nadat Aleali haar eerste sneaker kan ontworpen voor de Jordan merk, ze kwam met een andere. Aleali kan, samen met basketbalspeler Maya Moore, de 'Court Lux' ontworpen Jordan pack. Voor deze samenwerking benadrukten ze allebei hun favoriet Jordan silhouet. De Jordan 10 voor Maya en de Jordan 1 voor aleali mei. De 'Court Lux' Jordans waren een release van een dames en zijn geïnspireerd door elementen van Maya's en Aleali's individuele achtergronden. Maar ook om basketbal en mode te overbruggen.

3. Jordan 6 Aleali Millennial Pink

Aleali mag x Jordan collabs

In 2019, twee jaar na haar eerste Jordan Samenwerking, Aleali kan haar derde vrijkomen Jordan. Voor haar derde samenwerking met de Jordan Merk, ontwierp ze een Jordan 6. de Jordan 6 Silhouet was haar go-to sneaker in Chicago, waar ze naar de universiteit ging. Aleali kan veel meer geleerd over de cultuur van Jordan op haar tijd in Chicago. De Millennial Pink Colorway sorteert de Dual-Gender-aanpak. Voor Aleali kan Millennial Pink niet alleen zacht zijn, het kan ook moeilijk zijn. Ze wilde laten zien dat de nieuwere generatie kinderen in staat zijn om te dragen wat ze willen.

4. Jordan 1 High Zoom cmft aleali mag 'Califia'

Aleali mag x Jordan collabs

Twee jaar na haar derde Jordan Samenwerking, Aleali komt eindelijk terug met een nieuwe Jordan vrijlating! En niet alleen een sneaker deze keer. De 'Califia' -collectie omvat ook een kledingcamera's. Voor haar samenwerking 'Califië' kan Aleali worden geïnspireerd door de kleuren, texturen en de geest van haar boorteam. Shanora Holloway was haar boorcoach in de dagen en hielp haar toenemen als een persoon voorbij de sportschool en het veld.

5. Jordan 14 Aleali Mag 'Fortune'

Aleali mag x Jordan collabs

Dit jaar kan Aleali ons opnieuw verrast met een ander Jordan Collab. En nogmaals, met een mooi verhaal achter het ontwerp. Deze keer kan Aleali een Jordan 14. De Jordan 14 'FORTUNE' is geïnspireerd door Aleali May's eerste sieraden, aan haar gegeven als een klein meisje door beide van haar grootmoeders. Je kunt meer lezen over het verhaal achter Aleali May's Fifth Jordan samenwerking in deze blog.

Die Jordan Silhouet zou je het volgende als een aleali kunnen zien x Jordan samenwerking?

Blijf lezen

Winkelwagen

Product title

€30

Verwijderen

Subtotaal

Afrekenen