De 3 heetste november releases

The 3 Hottest November Releases

Het is die tijd van het jaar opnieuw. Kun je geloven dat het al december is?! Het aftellen naar het vakantieseizoen is begonnen! Om dit jaar af te maken met een banger, hebben we een gemaakt Advent kalender voor iedereen. Wat betekent dat? Tel het samen met vroege kerstdeals en geschenken elke dag tot Kerstmis!

Maar nu is het tijd om terug te kijken op een aantal releases van november. Er waren weer zoveel goede releases in november, maar om het een beetje gemakkelijker te maken, hebben we een top 3 voor je vermeld.

Jordan 1 High Bordeaux

We kunnen niet genoeg krijgen van de Jordan 1 High silhouet! Deze keer, de Jordan 1 High Bordeaux Beschikt over wit leer met overlays van Bordeaux. En vergeet het metalen zilveren Swoosh en Wings-logo niet. De Jordan 1 High Bordeaux is de perfecte colorway voor dit vakantieseizoen!

Jordan 1 High Bordeaux Kopen

Nike Air Max 1 x Patta 'Rush Marron'

We zijn zo blij dat Patta en Nike zijn weer bij elkaar gesloten met deze iconische samenwerking 'The Wave'. De Air Max 1 x Patta 'Rush Marron' Is de 3e Colorway van 'The Wave' Pack en ziet er een beetje anders uit in vergelijking met de eerste 2 kleuren, Monarch en Ruisaqua.

Nike Air Max 1 x Pata Rush Marron

Nike Dunk Low Archeo roze

Nike zoveel vrijgegeven Dunk Colorways. Is het te veel? Of denk je dat er nooit te veel zijn? We houden van deze schattige archeo roze colorway! De Nike Dunk Low Archeo roze Beschikt over wit leer met archeo roze overlays en een Archeo Pink Swoosh.

Dunk Low Archeo roze

Wat was je favoriete release november?

Wil je geen aankomende sneaker-releases missen? Zorg ervoor dat u ons controleert Laat de kalender los!

Blijf lezen

Winkelwagen

Product title

€30

Verwijderen

Subtotaal

Afrekenen