De 3 heetste augustus releases

The hottest august sneaker releases

Kun je geloven dat het al september is?! Het voelt als Augustus duurde slechts 1 week. Vanaf nu kijken we terug op elke maand om een ​​top 3 van de releases in die specifieke maand te kiezen. Vandaag nemen we een blik op 3 sneakers releases van augustus.

Jordan 1 Low TRAVIS SCOTT X Fragment

We wachtten allemaal op deze collab tussen de Jordan Merk, Travis Scott en Fragment om vrij te geven. De inspiratie voor dit paar komt van a Jordan 1 Koninklijk persmonster uit 1985. En zoals de vorige Travis Scott Collabs, brachten ze de handtekening omgekeerde swooshes terug. De omgekeerde swoosh, tussenzool en veters hebben een zeilkleur. Zowel fragment als Travis Scott's Cactus Jack-logo's worden op de hiel gedraaid.

Jordan 1 Low TRAVIS SCOTT X Fragment

Sacai x fragment ld wafel

De Jordan Low Travis Scott X Fragment was geen fragmenten alleen samenwerking die in augustus is uitgebracht. Fragment kwam ook samen met Sacai om een ​​ander te maken Nike SACAI iconic LD Waffle. De Nike x Sacai X Fragment LD Waffle vrijgegeven in de colorways 'Lichte rook grijs' en 'Blue-leegte’.

Sacai x fragment collab

Jordan 1 High Stuifmeel

Na een lange wachttijd hebben ze eindelijk vrijgegeven: de Jordan 1 High Stuifmeel. De zwarte en gele colorway is perfect voor het komende herfstseizoen. De geweven tongtags die een aantal authentieke 1980s detaillering toevoegen. De Jordan 1 High Stuifmeel is absoluut een must-have voor alle Jordan 1 geliefden!

Jordan 1 High Stuifmeel

Ben je benieuwd naar de aankomende releases? Zorg ervoor dat u ons controleert Laat de kalender los!

Blijf lezen

Winkelwagen

Product title

€30

Verwijderen

Subtotaal

Afrekenen