Hoe te stylen: Jordan 3 A MA Maniére

How to style: Jordan 3 A Ma Maniére

We zijn terug met een nieuwe 'How to Style'-blog! We hebben opnieuw gezocht naar wat outfit inspiratie om al je te matchen sneakers. Deze week vonden we een aantal geweldige outfit inspiratie voor stijl met het verbazingwekkende Jordan 3 A MA Maniére.

Jordan 3 A MA Maniére in de hand @charlottewhybrow Instagram

Laten we beginnen met een beetje achtergrondverhaal over deze prachtige sneaker. James Whitner, oprichter van een MA Maniére - een Whitaker Group Cornerstone - ontwierp de sneaker. Hij kiest ervoor om een ​​te ontwerpen Jordan 3 silhouet, omdat de Jordan 3 waren de eerste Jordans zijn moeder voor hem gekocht toen hij jonger was. Zijn ontwerp is geïnspireerd door zijn moeder, een krachtige vrouw. Zijn bewondering voor zijn moeder en voor alle andere zwarte vrouwen, samen met jaren van designexpertise, hebben ertoe geresulteerd in deze geweldige sneaker met een nog verbazingwekkender verhaal. Laten we eens kijken hoe je de Jordan 3 A MA Maniére!

Alles wat we hebben is elkaar

Deze sneakers zijn de definitie van schoon. De neutrale kleuren zijn zo gemakkelijk in stijl. Ze gaan letterlijk met alles! Hoe zou je ze stijl vinden? Zou je gaan voor een neutrale pasvorm of combineer ze met een meer kleurrijke pasvorm? Je kunt niet fout gaan met deze!

@Daiana_veron Instagram draagt ​​de Jordan 3 A MA Maniére op voeten

@merciemode Instagram draagt ​​de Jordan 3 A MA Maniére

@inslopez Instagram draagt ​​de Jordan 3 A MA Maniére op voeten

@KiAkodama Instagram draagt ​​de Jordan 3 A MA Maniére op voeten

@ car.o.lina_mar draagt ​​de Jordan 3 A MA Maniére

Zorg ervoor dat je gebruikt#sneakinen tag@sneakin_shopIn je sneaker en outfit-berichten, zodat we je kunnen zien!

Blijf lezen

Winkelwagen

Product title

€30

Verwijderen

Subtotaal

Afrekenen