Het verhaal achter: Air Jordan 1 High Koninklijk

The Story Behind: Air Jordan 1 High Royal

Laten we deze week dichterbij kijken op een ander og-paar! In 'het verhaal achter' serie zullen we de verhalen achter elkaar bekijken sneakers. Deze week gaan we door met een must-have paar als het gaat om og pairs, de Jordan 1 High Koninklijk.

De Jordan 1 High Royal, oorspronkelijk uitgebracht in 1985, is sindsdien vier keer uitgebracht. In 1985, 2001, 2003 en de laatste keer was in 2017. Anders dan de Jordan 1 Chicago en Jordan 1 verbannen, Michael Jordan droeg nooit de Jordan 1 Koninklijk op het Hof. Maar deze zwarte en blauwe colorway staat bekend als Michael Jordan'S favoriete colorway en was ook de eerste Jordan 1 Beschikbaar voor aankoop.

Jordan 1 High Koninklijk Jordan 1 High Koninklijk

Michael droeg nooit de Jordan 1 Koninklijk op het Hof, maar in 1985 Chuck Kohn, nam een ​​foto van Michael die ze draagt. Samen met een bijpassende, mouwloze koninklijke blauwe en zwarte vluchtpak. Deze foto werd een van de eerste Jordan posters. Natuurlijk hebben we het over deze beroemde poster:

Michael Jordan het dragen van de Jordan 1 koninklijk

Zoals we zeiden, De Jordan 1 koninklijk was de enige kleur-weg uit de top 3 Jordan 1 (verbannen, Chicago en Royal) die Michael nooit op het Hof droeg. Maar bekend als zijn favoriete kleur, de Jordan 1 Royal is absoluut een must-have voor je collectie!

Jordan 1 High Koninklijk

Ben je ook verliefd geworden op dit paar? Winkel de Jordan 1 koninklijk hier!

Blijf lezen

Winkelwagen

Product title

€30

Verwijderen

Subtotaal

Afrekenen