Holiday Gift gids: sneakers onder € 200

Holiday Gift Guide: Sneakers under €200

De feestdagen zijn om de hoek en dat betekent dat het giftingseizoen is! Terugkijkend op 2021, kunt u nadenken over alle tijden die vroeg alleen wakker worden om een ​​enorme l op een sneaker te vangen die u al maanden in de gaten neemt. Maar maak je geen zorgen, het vakantieseizoen is hier en we hebben er wat sneakers voor u onder € 200! Om een ​​collega-sneakerhead te verrassen of om gewoon een vakantiegift te kopen. Omdat we het allemaal verdienen, toch?

Voordat we beginnen wilden we ook iets aan jullie allemaal geven tijdens dit vakantieseizoen! Dat is waarom we een Advent kalender. Dagelijkse aanbiedingen en kortingen om dit jaar af te maken met een banger. Tel samen en kom elke dag terug voor een vroege kerst Deals en geschenken!

Nu is het tijd om een ​​kijkje te nemen sneakers onder € 200! We hebben een lijst gemaakt met een aantal favorieten.

1. Jordan 1 High Patina

De Jordan 1 High Patina uitgebracht in mei 2021. U kunt de Jordan 1 Schaduwkleurenpalet, maar dan met geroeste koperen onderdelen. Het geeft de sneaker een vintage en industriële uitstraling. Daar dol op! Vooral voor het winterseizoen.

sneakers jonger dan 200 €

2. Jordan 1 High Court Purple(W)

Laten we doorgaan met een ander Jordan 1 High! De Jordan 1 High Court Purple (W). Dit paar geeft me metalen vibes. De Jordan 1 High Court Purple is zo ondergeschikt als je het mij vraagt. Het witte leer maakt de sneaker zo schoon en gemakkelijk te stylen. En kijk naar de bijpassende speciale doos met de Purple Swoosh. Ik ben er voor!

sneakers jonger dan 200 €

3. Nike Dunk Low Archeo roze

Deze Dunk Low Archeo roze Gewoon laten vallen en we houden van deze colorway! Als je van felle kleuren houdt, dit Dunk Low is echt een must-have voor je verzameling. Stijl ze met een bijpassende roze hoodie of draag ze met een geheel zwarte outfit en je bent goed om te gaan!

sneakers onder € 200

4. Nike Air Max 90 spek

Waar zijn de Air Max 90's geliefden bij? De Nike Air Max 90 spek Vanaf 2004 behoort nog steeds tot de meest souch-na Air Max ooit. Dat is waarom Nike Herbegen het ontwerp van 2004 in 2021. Het is absoluut een must-have voor je sneaker-collectie, vooral als je in de Air Max 90 silhouet.

sneakers jonger dan 200 €

5. Jordan 1 Mid Kentucky

Deze is voor de Jordan 1 Mid Lovers die er zijn. Absoluut een van de favoriete colorways van Jordan 1 Mid's: De Jordan 1 Mid Kentucky (W). Het witte en blauwe leer maakt ze zo gemakkelijk in stijl. Kan niet misgaan met deze.

sneakers jonger dan 200 €

De echte vraag is: ga je jezelf een paar gift sneakers of gifting een paar aan iemand anders? Controleer onze website voor meer sneakers onder € 200!

Zorg ervoor dat u ons controleert Advent kalender Voor dagelijkse aanbiedingen en kortingen!

Gebruiken#sneakinen tag@sneakin_shopIn je sneaker en outfit-berichten, zodat we je kunnen zien!

Blijf lezen

Winkelwagen

Product title

€30

Verwijderen

Subtotaal

Afrekenen