Maak kennis met @nadiaidder

Jordan 4 Off-White sail on feet
In deze 'Maak kennis' serie, we praten met sommige mensen in de sneaker-gemeenschap. We willen de persoon achter de sneakercollection kennen en meer leren over hun passie voor sneakers. We beginnen met een vrouw die je misschien wist vanwege haar perfecte kleur gematchte feed en schone foto's. Natuurlijk heb ik het over @nadiaidder.

Hallo Nadia! We zijn blij om je hier te hebben. Voor degenen die u niet kennen, kunt u ons alsjeblieft iets vertellen over wie Nadia Idder is?

Ik ben Nadia Idder, ik ben 27 jaar oud en ik ben geboren en opgegroeid in Amsterdam. Ik ben een contentschepper op Instagram waar ik me het meest op fase richt en sneakers, wat ook nog twee van mijn grootste passies is. Het begon allemaal als een hobby, maar het bleek nu mijn fulltime baan te zijn en daar ben ik erg dankbaar voor.

Jordan 1 High Travis Scott op voeten

Op je Instagram-feed zien we veel sneakers. Wanneer en hoe deed je passie voor sneakers begin?

Als ik erover nadenk, ben ik altijd in geweest sneakers. Ik herinner me dat ik een klein meisje is en mijn eerste paar krijgt Adidas Supersterren. Ik was absoluut geobsedeerd door dat paar. Kon letterlijk naar die schoenen staren en totaal inhoud zijn met mijn leven haha. Die werden gevolgd door een paar Dunks. Ik herinner me het zo goed en zou het leuk vinden om datzelfde paar nu weer te krijgen. Ze waren wit / lichtgrijs met een baby roze swoosh. Nogmaals, dus geobsedeerd door hen. Ik was een tijdje geleden op zoek naar Google, maar ik kan ze niet meer vinden. Natuurlijk begon ik toen niet terug te gaan, omdat ik nog steeds een kind was. De schoen die mijn liefde voornam voor sneakers naar het volgende niveau waren de Nike Air Max 1 City Collection van Parijs die in 2015 uitkwam.

Dunk SB TRAVIS SCOTT op voeten

Wat is je heilige graal?

Als ik maar 1 kon kiezen, zou het de Jordan 1 Off-White Chicago. Dat is gewoon een legendarisch paar naar mijn mening. Vanwege de huidige verkoopprijs die ik ze heb opgegeven, maar ik heb een volledige lijst met grails op mijn telefoon die ik hopelijk nog steeds in de toekomst zal krijgen!

Deel met ons uw top 3 sneakers in je verzameling

  1. Travis Scott Jordan 1
  2. Travis Scott Dunk SB
  3. Jordan 4 gebroken wit zeil
Jordan 4 gebroken wit zeil op voeten

Als je maar één paar kunt dragen sneakers Voor de rest van je leven, welke zou je kiezen en waarom?

Dat is zo moeilijk !!! Ik zou ofwel voor de Gebroken witte zeilen omdat ze gewoon met alles mee gaan. Maar als ik denk aan troost, zou ik kunnen gaan voor de zwarte Nike Sacai Vaporwaffle. Maar hopelijk komt het nooit tot een punt waar ik alleen maar één paar zou kunnen dragen.

Nike Sacai Vaporwaffle op voeten

Zorg ervoor dat je Nadia op haar volgt Instagram Voor sommige dagelijkse inspiratie!

Blijf lezen

Winkelwagen

Product title

€30

Verwijderen

Subtotaal

Afrekenen