Maak kennis met @lindahelder

Get to know @lindahelder

Het is maandag en dat betekent dat we terug zijn met een nieuw 'leerwoord'. In deze serie zullen we met sommige mensen praten in de Sneaker-gemeenschap om meer te weten te komen over hun passie en de persoon achter de Sneaker Collection. Deze week hebben we ermee gepraat @lindahelder. Ze heeft beslist een van de gekste collecties die je ooit zult zien. Geloof me, haar kamer ziet eruit als een sneakerstore. Laten we het meisje achter deze sneakercollection een beetje beter leren kennen!

@lindahelder Instagram

Hoi Linda! We zijn zo blij om je hier te hebben. Voor degenen die je niet kennen, Kun je een beetje meer vertellen over @lindahelder?

Hallo, mijn naam is Linda. Ik ben 22 jaar oud en ik woon in Zaandam, in de buurt van Amsterdam. Zoals velen van jullie al weten, ben ik verliefd op sneakers, vooral met Jordans. Daarnaast ben ik een tattoo-artiest met mijn eigen tattoo-studio.

@lindahelder Instagram

Je sneaker-collectie is gek! Wanneer en hoe deed je passie voor sneakers begin?

Mijn passie voor sneakers Begonnen in 2014, toen ik begon mijn eigen geld te verdienen. Het begon allemaal met een simpele Nike Air Kracht en een Adidas Stan Smith.

Je hebt al veel sneakers, maar als je nu een paar zou kunnen kiezen om toe te voegen aan je verzameling, welke sneaker zou je kiezen en waarom?

Er zijn er zo veel sneakers Ik wil toevoegen aan mijn verzameling. Maar mijn nummer 1 graal is nog steeds de Jordan 1 unc ow.

@lindahelder Instagram

Dit is een moeilijke ... Wat is je top 3 sneakers van je verzameling?

  1. AJ1 Aleali May Shadow
  2. AJ1 CHICAGO OW
  3. AJ4-unie van Noir

@lindahelder Instagram

Als je maar één paar zou kunnen dragen sneakers Voor de rest van je leven, welke zou je kiezen en waarom?

Als ik maar één paar kon dragen sneakers Voor de rest van mijn leven zou ik mijn dragen Jordan 1 schaduwen. Ze zijn comfortabel en zo gemakkelijk te dragen en matchen.

@lindahelder Instagram

Als je niet volgt @lindahelder Zorg er al voor dat je het doet! Ze brengt altijd de beste hitte!

Blijf lezen

Winkelwagen

Product title

€30

Verwijderen

Subtotaal

Afrekenen