Maak kennis met @Devosklaara

Get to know @devosklaara

We zijn terug met een ander 'leren kennen'. In deze serie zullen we met sommige mensen praten in de Sneaker-gemeenschap om meer te weten te komen over hun passie en de persoon achter de Sneaker Collection. Deze week zullen we praten met een van de grootste vrouwelijke sneakerheads van België, Klaara (@Devosklaara). Ze begon slechts twee en een half jaar geleden te verzamelen, maar heeft al een collectie vol met warmte. We zullen praten over haar passie voor sneakers, haar heilige graal en meer!

Hallo Klaara! We zijn blij om je hier te hebben. Voor degenen die je niet kennen, kun je ons alsjeblieft iets vertellen over wie Klaara de Vos is?

Mijn naam is Klaara, ik ben een 20 jaar oud in België. Ik heb de afgelopen twee jaar business management / marketing gestudeerd. Naast school werk ik in een bakkerij en ik ben ook een contentschepper op Instagram en YouTube in mijn vrije tijd, waar ik mijn liefde voor uiten sneakers en mode. JA! Dat is veel, maar ik geef er de voorkeur aan bezig te blijven. Iets dat je zou kunnen verrassen na het controleren van mijn sociale media is dat ik eigenlijk behoorlijk verlegen en introvert ben.

@Devosklaare Blue Nike sneakers

Op je Instagram-feed zien we een indrukwekkende sneakerwall! Wanneer en hoe deed je passie voor sneakers begin?

Ik heb daar niet lang voor verzameld. Twee en een half jaar om precies te zijn. Ik woon in een klein stadje, dus ik had nog nooit iemand gehad Jordan'S of een andere' speciale 'schoen voor de langste tijd. Toen ik actiever begon te zijn op Instagram, zag ik deze sneakers passeer soms en ik vond ze leuk, maar de wederverkoopprijzen waren ook high Omdat ik slechts 1 dag per week werkte. Er was 1 dag op school waar we studenten uit Nederland over hadden en 1 van de meisjes droeg de Jordan 1 schaduw. Ik kon mijn ogen niet houden van haar schoenen; het was liefde op het eerste gezicht. Ik ging naar huis en kocht die paar meteen. Sinds die moment begon ik meer te leren over de geschiedenis en hoe ik op de hoogte kon blijven met de releases.

Jordan 1 Unie op voeten @devosklaara Jordan 1 universiteitsblauw op voeten

Wat is je heilige graal en heb je al je graal in je verzameling?

ik heb veel van sneakers Ik zie als grill, maar mijn heilige graal is absoluut de Nike dunk low De la soul Vanaf 2015. Ik hou van de gewaagde colorway, de materialen die ze gebruikten, en ik kan niet vergeten om te vermelden dat ik de muziek van de La Soul love.

Kunt u uw top 3 delen? sneakers in je verzameling?

Dit is een moeilijke omdat ik mijn mening over mijn favoriet verander sneakers zo veel. Als ik moet kiezen, is nummer 3 de yeezy dia's, als die worden overwogen sneakers, Ik draag ze elke dag en ze zijn zo comfortabel. Op nummer 2 hebben we de Jordan 1 schaduw, het was de sneaker die alles begon, en je kunt dit paar dragen met zoveel verschillende outfits. Op nummer één die we hebben Jordan 1 Game Royal, Ik hou van alles over deze schoen (en om eerlijk te zijn, ik ben een beetje geobsedeerd door blauw sneakers) De materialen, de colorway, het zeilmidsole, het is gewoon de meest verbazingwekkende colorway die ik ooit heb gezien op een Jordan 1.

@devosklaara Jordan 1 high Schaduw op voeten

Als je maar één paar zou kunnen dragen sneakers Voor de rest van je leven, welke zou je kiezen en waarom?

Oké, dus ik ga voor een paar dat ik nog geen bezit (maar het staat op mijn lijst). Ik zou gaan voor de Jordan 1 85 Neutraal Grijs. Jordan 1 silhouet Werkt mijn favoriete silhouet, en de neutrale colorway werkt met elke outfit. Het is zo'n schone sneaker, je kunt er niet mis mee gaan.

@devosklaara Jordan 1 high Game Royal

Benieuwd naar de volgende agent van Klaara? Zorg ervoor dat je Klaara volgt Instagram en YoutubeVoor meer sneaker-inhoud!

Blijf lezen

Winkelwagen

Product title

€30

Verwijderen

Subtotaal

Afrekenen