Maak kennis met @charlottewhybrow

Get to know @charlottewhybrow

We beginnen deze nieuwe week met een ander 'leren kennen'. In deze serie zullen we praten met enkele inspirerende mensen in de Sneaker-gemeenschap om meer te weten te komen over de persoon achter de Sneaker Collection. Deze week leren we een zeer getalenteerde en inspirerende vrouwelijke sneakerperhead uit het VK. Natuurlijk hebben we het over: Charlotte (@charlottewhybrow). Ze is niet alleen sneakers, maar creëert ook de meest verbazingwekkende hand-schilderij T-shirts voor mensen in de Sneaker Community!

Hallo Charlotte! We zijn zo blij om je hier te hebben. Voor degenen die je niet kennen, kun je jezelf dan voorstellen?

Hallo! Mijn naam is Charlotte, ik ben 23 jaar oud en ik ben in het zuidoosten van het Verenigd Koninkrijk gelegen! Ik ben een extreem creatief persoon, ongeacht of dit door mijn Instagram is, door middel van mijn liefde voor alles, of via mijn huidige functie als oprichters associëren @cutpark_ Waar we een kans bouwen voor kleine bedrijven om te groeien! Naast het creëren voor Instagram en mijn 9-5 baan, schilder ik ook, of dit mijn eigen kunst schildert om aan mijn muren of met de hand te schilderen T-shirts voor mensen in de Sneaker Community die je kunt vinden @charlartss.

@charlottewhybrow Instagram

@charlartsss Instagram

We zien veel sneakers Op je Instagram-feed! Hoe is je passie voor sneakers begin?

Ik zou mezelf nog steeds zo nieuw zijn voor het Sneaker Game, en heb er maar echt iets minder dan 3 jaar verzameld! Ik ben altijd geobsedeerd door hoe dan ook, en dit werd eigenlijk een enorm deel van mijn relatie met callum. Het begon echt met het kopen van kleding in plaats van sneakers, met ons allebei springen op Supreme om de COP elke week te proberen. Dit startte duidelijk de sneaker-interesse als Streetwear Cultuur en sneakers Ga hand in hand. We namen toen een reis naar NYC en dit is waar ik de eerste stormloop van verzamelen voelde sneakers. We waren buiten gestaan Adidas Op de dag van de Yeezy 700 golflopers Eerste release, verwoed om in te loggen in de app om een ​​paar te reserveren, maar natuurlijk was het alleen. Toen kwam de bewaker met ons aan het chatten en vertelde het ons in het geheim om om 15.00 uur terug te komen. 15.00 uur kwam, we waren de eerste in de wachtrij en we hebben allebei een paar gepakt, en van toen stopte het verzamelen nooit! Sindsdien zijn mijn collectie, mijn kennis en mijn door Sneaker gevestigde vriendschappen zo veel gegroeid, wat ons ook heeft ingeschakeld om een ​​pagina te starten @thesolematesedit Wat niet alleen mensen nieuw bij het spel helpt, maar mensen opleiden en benadrukken mensen op belangrijke onderwerpen, terwijl u stijladvies geeft!

@charlottewhybrow draagt ​​de Jordan 4 gebroken wit

Als u nu een paar kunt kiezen om aan uw verzameling toe te voegen, welke sneaker zou u kiezen en waarom?

Ik ben echt niet goed met beslissingen, maar uiteraard de Jordan 1 Chicago puur omdat het een og-paar is en een van MJ's het meest versleten, en een mooi paar! Alternatief de Nike SB Paris omdat ze een kunstwerk zijn en ontworpen zijn voor een kunsttentoonstelling! Of de Nike SB Stussy Cherry Collab, puur omdat ze twee merken zijn waar ik dol op ben, en ze zijn ontworpen om Napolitaans ijs te vertegenwoordigen met de kers op de top (op de tong). Dus nogmaals, ik ben dol op de creativiteit achter dit paar - plus de kleur weg is gek!

Wat is je top 3 sneakers van je verzameling?

Ik kan nooit drie haha ​​kiezen, maar de Van wit Jordan 4 moet de eerste zijn. Ik heb het gevoel dat het meestal een met een verhaal moet zijn, maar deze zijn gewoon gewoon een paar dat je niet niet kunt bewonderen. Ze hebben de esthetische factor, waar je niet kunt helpen, maar foto's van hen maken elke keer dat je ze erachter krijgt, want ze zijn gewoon gewoon heerlijk. De schoen is naar mijn mening mooi - elk detail! Volgende zou de Jordan 3 A MA Maniére. Nu niet alleen is deze sneaker weer super neutraal en gemakkelijk in de ogen, maar wat het vertegenwoordigt is zoveel groter dan dat. Het is een herinnering aan iedereen van waar je vandaan kwam, en dat in een mannelijke gedomineerde wereld, vrouwen net zo belangrijk zijn. Hoewel ook respect betaalt aan de Black Community en ons alles herinnert dat alles wat we hebben, is elkaar. Mijn laatste paar moet een das zijn tussen Jordan 1 gefokt 2013 of Jordan 1 satijnen zwarte teen, beide dragen die klassieke zwarte / rode / witte kleur manier die iconisch is voor Jordan merk.

Jordan 4 Off-White Close-up @charlottewhybrow

Jordan 3 A MA Maniere Close-up @charlottewhybrow

Jordan 1 gefokt close-up @charlottewhybrow

Als je maar één paar zou kunnen dragen sneakers Voor de rest van je leven, welke zou je kiezen en waarom?

Nu test je me echt! Oké zooo, ik denk altijd aan als ik mijn hele collectie moest ontdoen, welk paar ik zou houden en dat het waarschijnlijk zou moeten zijn Jordan 1 satijnen zwarte teen nog een keer. Het paar is waanzinnig comfortabel en elke keer dat ik ze mag dragen, hou ik gewoon van hoe ze eruit zien. Ik herinner me dat ik ze voor het eerst op iemand zag en gewoon wist dat ik ze moest halen!

Jordan 1 Satijn Black Teen Close-up Picture @charlottewhybrow

Als je in zit sneakers En hou van een aantal creatieve inhoud, zorg ervoor dat je Charlotte op haar hoofdinstagrampagina volgt @charlottewhybrow en op haar kunstaccount @charlartss!

Blijf lezen

Winkelwagen

Product title

€30

Verwijderen

Subtotaal

Afrekenen