Maak kennis met @_kristinek

Get to know @_kristinek

We zijn terug met een nieuwe 'leren kennen'. In deze serie zullen we met sommige mensen praten in de Sneaker-gemeenschap om meer te weten te komen over hun passie en de persoon achter de Sneaker Collection. Deze week praten we met Kristine, ook bekend als Kai Kai. Misschien herken je haar van haar schone sneaker shots, de beste outfit-berichten en creatieve rollen op Instagram @_kristinek. We kunnen niet wachten om haar een beetje beter te leren kennen!

@_kristinek draagt Jordan 3 zwart cement

HoiKristine! We zijn zo blij om je hier te hebben. Voor degenen die het niet wetenu, Wie is het meisje erachter @_kristinek?

Hallo! Bedankt dat je me aan boord hebt. Ik ben Kristine of je kunt me Kai Kai noemen, een 24-jarige in het Verenigd Koninkrijk, Warrington. Ik ben super naar alle dingen straatkleding en sneakers En ik hou van het presenteren van mijn passie door mijn Insta: _kristinek. Daarnaast ben ik een aspirant-printontwerper, ik hou van het maken van patroonontwerpen en gewoon alle dingen creatief.

@_Kristinek draagt ​​de Jordan 3 A MA Manière

We zien veelOude en nieuwe warmte op uw voer! Hoe is je passie voor sneakers begin?

Dus mijn passie voor sneakers begonnen van mijn broer. Ik ben opgegroeid met het kijken naar hem verzamelen sneakers En ik hield altijd van de passie die hij ervoor had. Dus toen hij me een paar begaafde Nike Air Max 90's, dat is toen ik begon te verzamelen sneakers En sindsdien heb ik nog nooit achterom gekeken.

@_kristinek Jordan 3 en Jordan 1

Als u nu een paar kunt kiezen om aan uw verzameling toe te voegen, welke sneaker zou u kiezen en waarom?

Ik zou het leuk vinden om de Jordan 1 Unie - Black Teen naar mijn verzameling. Alles van het concept tot de uitvoering van de schoen is gewoon perfect. De OG Black Teen is ook een favoriete kleurmanier van mij, dus om het te zien vernieuwd op een manier die zorgvuldig is ontworpen en een vintage look te geven, is slechts een must voor mij.

Wat is je top 3 sneakers van je verzameling?

In geen geval, mijn Jordan 1 royals Omdat dat paar de reden was waarom ik begon te verzamelen Jordan 1's en ik hou van de kleur blauw. Ten tweede, mijn Nike Sacai ld wafel Omdat ze mijn naar schoenen gaan, gaan ze met eventuele outfits. Derde, Travis Scott Air Force 1 Cactus Jack Omdat ik van het ontwerp en de details van de schoen hou, plus ze ook met elke outfit.

@_Kristinek draagt ​​de Air Force Travis Scott

Als je maar één paar zou kunnen dragen sneakers Voor de rest van je leven, welke zou je kiezen en waarom?

Dit is moeilijk, maar ik zou zeggen Nike Sacai ld wafel. Puur vanwege de veelzijdigheid van dit paar. Het is zo'n gemakkelijke schoen om te stijl met elke outfit, je kunt laat gebruiken en je hebt een snel paar nodig om te dragen; Deze zouden perfect zijn en niet teleurstellen.

@_kristinek Nike Sacai

Als je houdt van sneakers en heb wat outfit inspiratie nodig, zorg ervoor dat je volgt @_kristinek op Instagram!

Blijf lezen

Winkelwagen

Product title

€30

Verwijderen

Subtotaal

Afrekenen