Een nadere blik op de Nike Sb Dunk High x supreme op welke manier dan ook

A closer look at the Nike SB Dunk High x Supreme By Any Means

Die de Nike Dunk Sb High x supreme op elk willekeurige gisteren? Ze vielen gisteren bij Supreme en werden meteen uitverkocht. Oppermachtig en Nike vrijgegeven de Nike Sb Dunk High In 3 kleuren: zwart, marine en Brazilië. Laten we eens kijken naar alle 3 kleuren.

1. Nike Sb Dunk High x supreme door elk betekent 'zwart'

De zwarte colorway is geïnspireerd op de Nike Dunk High Storm Trooper, een Japans-exclusief Nike Dunk Co.JP Colorway. Ze brachten in 1999 uit. De zwarte colorway is versierd met borduurwerk, waaronder 'No Love' en 'I Love New York'. De 'op elk willekeurige' belettering is geschreven in het lettertype van New York Magazine gecombineerd met John Jay's Nike NYC. De SUP-branding op de tongen voltooit het.

2. Nike Sb Dunk High x supreme op elk middel 'marine'

Op naar de tweede colorway. De Nike Sb Dunk High Supreme op enige manier die marine is geïnspireerd op de Nike Dunk Low Varsity Red Navy, een Japans-exclusief Nike Dunk Co.JP Colorway. Ze brachten in 2002 terug. De borduurgegevens zijn hetzelfde op alle 3 kleuren.

3. Nike Sb Dunk High x supreme op elk willekeurige 'Brazilië'

En last but not least: de Colorway van Brazilië. De Nike Sb Dunk High Supreme op elk willekeurige Brazilië is geïnspireerd door een ander Japans-exclusief Nike Dunk Co.JP Colorway, uitgebracht in 2002.

COP of val?

Zorg ervoor dat u gebruikt#sneakin en tag@sneakin_shopIn je sneaker en outfit-berichten, zodat we je kunnen zien!

Blijf lezen

Winkelwagen

Product title

€30

Verwijderen

Subtotaal

Afrekenen